• ♡ ♡ ♡
Hemsidan är under uppbyggnad

Britax Discovery Plus Dusty Rose

  • 2 295 kr

3.5 år - 12 år | 100 - 150 cm

Den nya DISCOVERY PLUS 2 är bilbältesstolen för alla som är ute efter en bilbarnstol med hög rygg som är pålitlig och enkel att använda.
DISCOVERY PLUS 2 är utformad och tillverkad i Tyskland och uppfyller våra högsta standarder när det gäller bekvämlighet och säkerhet på vägen.

Isofix
När du installerar den här bilbarnstolen måste du använda både trepunktsbältet och bilens ISOFIX-fästen. På så sätt kan du vara säker på att bilbarnstolen sitter stabilt förankrad, även när den är tom. DISCOVERY PLUS 2 är försedd med integrerade ISOFIX-fästen som gör att du kan koppla samman bilbarnstolen med bilens ISOFIX-fästen. ISOFIX-installationen erbjuder överlägsen säkerhet i händelse av krock när ditt barn är fastspänt med bilens trepunktsbälte. Den ser dessutom till att bilbarnstolen alltid är stadigt fäst, även när ditt barn inte sitter i den.

Titta i vår fordonslista på produktsidan för att se om bilbarnstolen är kompatibel med din bil.

Bältad
Den här bilbarnstolen kan du installera med bilens trepunktsbälte, vilket är extra smidigt om du kommer att flytta stolen mellan olika bilar som inte alla har ISOFIX-fästen. Följ instruktionsguiden för att installera bilbarnstolen på rätt sätt. Granska bilens instruktionsbok för att hitta lämpliga placeringar.