• ♡ ♡ ♡
Hemsidan är under uppbyggnad

BeSafe Stretch B Peak Mesh

  • 8 599 kr

Den bakåtvända 2-i-1-bilbarnstolen som passar ditt barn från födseln upp till 125 cm och 36 kg.

Installationen är inte beroende av ISOfix, vilket gör att du kan montera bilbarnstolen i de flesta bilar och på vilken plats som helst i bilen.

Klarade världens tuffaste krocktest: Plustestet Passar ditt barn från de är nyfödda och upp tills de är 125 cm och 36 kg!

Marknadens bästa inbyggda benutrymme: 26 cm

Hållbar design för längre användning I februari 2023 vann Stretch B “GREEN AWARD” i Baby Innovation Award.


Huvudfunktioner

1. Exo-ram Den unika yttre ramen på bilstolen absorberar krafterna vid en frontalkrock. Dessutom har bilstolens skal en robust rygg som håller barnet i en stabil position vid en eventuell kollision.

2. Oslagbart benutrymme Benutrymmet på Stretch justeras enkelt med ett handtag i takt med att ditt barn växer. Utrymmet går att öka till 26 cm.

3. Enkel bältesmontering i bilen Äntligen! Det har aldrig varit enklare att installera en bältesmonterad bilbarnstol i bilen. Underförankringsband som är självåtdragande och en spärr- och spännkonstruktion som inte förlitar sig på styrka hos installeraren gör det enklare och säkrare än någonsin att få till en stabil installation.

4. Flexibel installation Eftersom bilbarnstolen är bältesmonterad behöver du inte ha ISOfix i bilen. Med några få enkla steg kan du montera bilbarnstolen med bilens bälte i passagerarsätet och på valfri plats i baksätet (även i mitten).

 5. Baby Shell™ + Newborn Hugger™ Ser till att ditt barn sitter skyddat och bekvämt från dag ett. Insatsdelen och inläggen ger en ergonomisk position och tas bort när barnet blir större. plus test badge BeSafe Stretch B har klarat det som anses vara marknadens tuffaste krocktest, det svenska Plustestet.


Produktdetaljer

Bilbarnstolen är godkänd enligt den senaste standarden för bilbarnstolar: UN R129 (specifikt fordon). Användningstiden avgörs av barnets längd.

Stretch kan användas från 40-125 cm.

 Bilstolen är godkänd upp till att barnet väger 36 kg.

Ditt barn kan använda bilbarnstolen från cirka 0-7 år (friskrivning)

Bilbarnstolen monteras med bilens inbyggda 3-punktsbälte

Bilbarnstolen är bakåtvänd

Bilbarnstolen väger 12,5 kg

Bilstolens klädsel följer de strikta REACH-standarderna