• ♡ ♡ ♡
Hemsidan är under uppbyggnad

Najell Orginal Vol 2 Sage Green

  • 1 999 kr

Najell Original Volume 2 Bärsele är enkel att använda och anpassar sig till ditt växande barn. Båda föräldrarna kan bekvämt bära barnet nära, med enkel enhandsfästning och få inställningar när du ändrar barnets position. Du kan välja att bära ditt barn i fem olika positioner, och det kan också användas som ett rent höftsäte, för snabba upp- och nedgångar. Den är gjord av högkvalitativa material med en ren svensk design.

Najell Original är lätt att sätta på och ta av, så att du kan vara den bästa föräldern för ditt barn. När du har satt på bärselen kan ditt barn säkert glida in och enkelt fästa det med magnetiska spännen. På det sättet kan du sätta på bärselen med bara en hand och lämna den andra handen fri att ta hand om ditt barn. Det är det som gör det så enkelt och enkelt att använda.

Många kroppar efter förlossningen är ömma och gör ont. Med Najell Original Volume 2 har du möjlighet att bära utan midjebälte och ta bort trycket på undermagen. Detta är särskilt bra för dem som återhämtar sig från ett kejsarsnitt.

Genom att ta bort den övre delen av bärselen kan Najell Original volym 2 användas som ett rent höftsäte. Gör det möjligt för snabba upp och nedgångar, när ditt barn eller barn vill vara i dina armar. Höftsätet är ett utmärkt alternativ för att snabbt bära ditt barn i dina armar, utan att känna för mycket belastning på din kropp och rygg.

När du köper Najell Original Volume 2 bärsele får du en matchande väska. Perfekt för alla de där sakerna som man behöver få fram i ett nafs: telefon, nycklar, plånbok, godis, snacks, nappar. Allt man kan tänka sig med andra ord. Storleken är 20×15 cm. Läs mer om väskan här.

Alla Najells bärselar rekommenderas som höftvänlig bärselar av International Hip Dysplasia Institute.


Material:
100% polyester

Alla tyger är av våra leverantörer certifierade enligt Oeko-tex Standard 100, klass 1. OEKO-TEX är ett registrerat varumärke som ägs av Forschungsinstitut Hohenstein Prof. Dr. Jürgen Mecheels GmbH & Co. KG.

Alla delar har testats och är fria från skadliga ämnen.

Tvättas i 40°
Ingen kemtvätt
Använd inte sköljmedel
Torktumla ej